Brexit – vad innebär det för dig och ditt företag?

Frukostseminarium

Rådande omständigheter gör att detta event är inställt.

Spridningen av coronaviruset är alltjämt svår att bedöma och Family Business Network följer utvecklingen noggrant. Vi följer myndigheternas rekommendationer och undviker större samlingar de närmaste veckorna.

Hur det blir med våra arrangemang längre fram i tiden får vi återkomma till när vi vet mer om hur situationen utvecklar sig.

Brexit är en av de största händelserna i Europa i modern tid och Sverige är ett av de länder som kommer att påverkas mest av Storbritanniens beslut att lämna EU. Vad händer konkret nu när Storbritannien upphör att vara en del av EU? Vad innebär det för svenska företag som har stor exponering mot Storbritannien och behöver man agera även om man inte har det?

Seminariet hålls av Erik Lagerlöf från Vinge. Erik är en av Sveriges främsta och mest insatta Brexit-experter och få personer kan på ett lika intressant och tydligt sätt prata om och förklara det rådande läget i brexitprocessen. Ni kommer förstå varför Sverige och svenska företag bör ta Storbritanniens beslut att lämna EU på största allvar.

Kaffe och frukost står uppdukat en kvart innan seminariet startar.

Datum

Fredag 3 april 2020
08.00-09.30

Plats

Advokatfirman Vinge
Nordstadstorget 6, Göteborg
Vinge.se

Pris

Seminariet är kostnadsfritt

Anmälan

Inga fält hittades.

Visa kalendariet

Rulla till toppen
Scroll to Top