Finansiell strategi


Warning: foreach() argument must be of type array|object, bool given in /home/familybu/public_html/wp-content/themes/fbn/template-parts/calendar-category.php on line 3

Kursen hjälper deltagarna att skapa och behärska ett verktyg för att utvärdera de finansiella konsekvenserna av olika affärsscenarier för det egna företaget. Kursen är praktiskt inriktad och man använder det egna företagets siffror att jobba med.

Vem kan gå programmet?

Utbildningen vänder sig till dig som vill ta nästa steg och förstå hur man aktivt jobbar med finansiell strategi för att utveckla företaget.

Programinnehåll

  • Hur snabbt har vi råd att växa?
  • Vad händer med soliditeten?Hur mycket pengar kan vi dela ut?
  • Hur lönsamma måste vi vara?
  • Hur kan vi öka lönsamheten?

Fakultet

Magnus Bild & Mikael Runsten har utvecklat och genomfört utbildningsprogram för företagsledare och finansiella specialister sedan slutet av 1980-talet. De kombinerar finansiell och pedagogisk sakkunskap i alla sina uppdrag. Magnus och Mikael har båda såväl civilekonom- som doktorsexamen från Handelshögskolan i Stockholm (HHS). De har båda diplom i pedagogik från International Teachers Programme (ITP) och har tilldelats pris som ”årets bästa lärare” av civilekonom- och/eller MBA- studenter.

Fyll i och skicka in dina uppgifter så återkommer vi med mer information.

Visa kalendariet

Rulla till toppen
Scroll to Top