Företagsekonomi för företagande familjer


Warning: foreach() argument must be of type array|object, bool given in /home/familybu/public_html/wp-content/themes/fbn/template-parts/calendar-category.php on line 3

Programmet förbereder och fördjupar kunskaper och insikter inom familjens och företagets ekonomi och finansiering, med utgångspunkt från ert eget familjeföretagande. Kursen erbjuder en chans att sätta de teoretiska begreppen i den verkliga världen och ge en bättre förståelse för hur du kan jobba med ekonomin i företaget så att den leder till riktig och kraftfull utveckling.

Vem kan gå programmet?

Utbildningen vänder sig till de som är eller kommer att bli ägare och/eller styrelseledamot i familjeägt bolag och inte har en gedigen ekonomiutbildning.

Programinnehåll

Programmet berör frågor som:

  • Familjens och företagets ekonomi och finansiering
  • Finansiell analys och strategi
  • Begrepp och samband inom kassaflöde, resultat- och balansräkningen
  • Investeringsbedömning
  • Övergripande finansiella samband

Fakultet

Magnus Bild & Mikael Runsten har utvecklat och genomfört utbildningsprogram för företagsledare och finansiella specialister sedan slutet av 1980-talet. De kombinerar finansiell och pedagogisk sakkunskap i alla sina uppdrag. Magnus och Mikael har båda såväl civilekonom- som doktorsexamen från Handelshögskolan i Stockholm (HHS). De har båda diplom i pedagogik från International Teachers Programme (ITP) och har tilldelats pris som ”årets bästa lärare” av civilekonom- och/eller MBA- studenter.

Fyll i och skicka in dina uppgifter så återkommer vi med mer information.

Visa kalendariet

Rulla till toppen
Scroll to Top