Introduktionsseminarie i ägande – familjen, firman & ägandet

SEMINARIUM

FAMILJEFÖRETAG ÄR ANNORLUNDA – ÄGARSTYRNING, GENERATIONSSKIFTEN & ROLLER

Introduktionskursen är en möjlighet att tillsammans med andra FBN-medlemmar inspireras, diskutera och lära sig mer om bland annat ägarstrategier, generationsskiften och familjesamarbeten. 

Kursen introducerar grundläggande teorier i familjeföretagande och ger insikter och ökad förståelse för familjeföretags annorlunda ägarlogik och hur familjer genom en tydligare gemensam ägarstyrning kan bli bättre på att skapa värden och säkerställa en långsiktig utveckling av företaget för framtida generationer.

Introduktionskursen hållas digitalt på Zoom och är öppen för alla medlemmar och är kostnadsfri.

Vi rekommenderar och uppmuntrar särskilt nya medlemmar och de som inte har gått vårt Ägarprogram att delta, men alla som vill delta är välkomna. Du kan delta ensam eller tillsammans med andra familjemedlemmar.

Datum

Måndag 31 januari 2022
12.00-13.30

Plats

Länk skickas ut till alla anmälda dagen innan.
zoom.us/join

Pris

Avgiftsfritt

Vem kan gå programmet?

Kursen vänder sig främst till medlemmar som ännu inte har gått vårt Ägarprogram och vill veta mer om familjeföretagares annorlunda ägarlogik, ägarstrategier och få en bättre förståelse för FBNs utbildningar.

Även familjer som funderar på ett medlemsskap är välkomna för att få en bättre förståelse för FBNs utbildningar och verksamhet.

Du kan komma själv eller ta med familjen.

Programinnehåll

Seminariet tar bland annat upp följande frågor:

  • Dynamiken mellan familj, ägande och företagande
  • Skillnaden mellan att äga och leda företag
  • Generationsskiften
  • Generationssamarbete
  • Värdeskapande över generationer
  • Exempel från svenska och internationella familjer

Fakultet

Annelie Karlsson har jobbat internationellt som utbildare och rådgivare till ägarfamiljer i mer än 20 år. Hon är VD och grundare av Family Business Network. Annelie har tjänstgjort som professor i familjeföretagande vid IMD Lausanne i Schweiz, varit gästforskare vid Stanford University samt gästföreläsare vid handelshögskolorna INSEAD, Kellogg Graduate School of Management, Loyola University och Svenska Handelshögkolan i Helsingfors. Annelie har även undervisat vid Handelshögskolan i Stockholm.

Anmälan

Vänligen fyll i formuläret för att anmäla dig.
Deltagarlänk skickas ut dagen innan webinaret.
Har du frågor så hör av dig till kajsa@familybusinessnetwork.se

Visa kalendariet

Scroll to Top