INSTÄLLT! NxtGen AW med Jeanette Tretten, VD på Econova INSTÄLLT!

MEDLEMSTRÄFF

PÅ GRUND AV SJUKDOM ÄR ARRANGEMANGET TYVÄRR INSTÄLLT.

Stad: Stockholm

Plats: Noch & Chow, Norrlandsgatan 24

Datum: tisdag 19 februari 2019

Tid: 17.00 – 20.00

PÅ GRUND AV SJUKDOM ÄR ARRANGEMANGET TYVÄRR INSTÄLLT.

Välkommen på AW med FBN och lyssna till och diskutera med Jeanette om hennes beslut att i våras axla rollen som VD för familjeföretaget. Jeanette var tidigare kommunikationschef för Holmen och det har inte alltid varit självklart att hon skulle välja rollen som VD. Hur och varför bestämde hon och familjen att hon skulle ta sig an den nya rollen? Vilka faktorer låg bakom beslutet och vilka frågor var svårast att landa i innan hon bestämde sig? Vilka frågor är svårast idag? Har rollen som VD levt upp till hennes förväntningar?

Vi träffas kl 17.00 den 19 februari i entrébaren hos Noch & Chow på Norrlandsgatan 24 i Stockholm. Vi har baren för oss själva fram till 18.00 då den öppnas upp för allmänheten, men vi får såklart vara kvar tills det stänger om vi vill. Jeanette gör ett kortare anförande 17.15 och sen samtalar vi inom gruppen.

FBN står för lokal, men man köper sin egen dricka och eventuell mat. FBN NxtGen vänder sig till medlemmar under 40 år och du får gärna ta med en vän som kan vara intresserad.

Vi ses där!

För att läsa om Jeanette på LinkedIn klicka här.

För att läsa om Econova klicka här.

PÅ GRUND AV SJUKDOM ÄR ARRANGEMANGET TYVÄRR INSTÄLLT.

Rulla till toppen
Scroll to Top