NXT GEN lunch med Peder Larsson Gylling

MEDLEMSTRÄFF

Välkommen till våra återkommande digitala lunchträffar för nästa generations familjeföretagare (20-40 år) för att fortsätta att lära av och med varandra.
 
Vi träffas över lunch på Zoom för att lyssna, prata, lära, stötta, peppa och dela med sig av våra erfarenheter som nästa generation i en företagande familj.
 
Vid varje tillfälle inleder en eller två medlemmar samtalet med att berätta lite om sig själv, sin familj, företaget och vad finns i deras huvud och liv just nu. Sen öppnar vi upp för frågor och ett samtal mellan alla som är med.

Hur ser en ägares kalender ut?
 
Hur ser den äldre generationens vision ut för företaget, och vad betyder det i verkligheten? Vad förväntas egentligen av en aktiv ägare? Och hur mycket tid ska man investera i familjens företagande om man gör karriär utanför familjebolaget? 
 
Detta är frågorna vi kommer prata kring under årets första digitala lunch för Nästa Generationare. 
 
Vi kommer lyssna till Peder Larsson Gylling, fjärde generationen i AB Gylling & Co, och diskutera frågorna kring livsval, hur man för dialog med de äldre generationerna och hur en vision faktiskt ser ut i kalendern. 
 
Peder har tidigare varit suppleant i både moderbolaget och innehavet Sunwind, i syfte att få mer insyn i familjens företagande. Efter en 5-årig utbildning på Linköpings Universitet och arbete som IT-konsult bygger nu Peder sin karriär på Netgain, där han idag är konsultchef. Samtidigt växer frågan fram allt tydligare – hur ser framtiden ut? 
 
Det är en tidsmässig utmaning att kombinera ett operativt jobb med att vara en aktiv ägare. Alltså en ägare som är påläst på familjens företagande, engagerar sig i styrelsen och tar del av familjemöten. Kan man göra båda samtidigt? 

Varmt välkomna!

Datum

Onsdag 10 januari 2024
12.00-13.15

Plats

On-line

Anmälan

Visa kalendariet

Rulla till toppen
Scroll to Top