Ordförande

UTBILDNING

Family Business Network erbjuder ett unikt peer-to-peer program för dig som är eller på väg att ta över ordförandeklubban i familjeföretaget. Programmet erbjuder kunskapsutvecklande erfarenhetsutbyte och en personlig utvecklingsplan.

Deltagarna i programmet träffas ett par gånger per år under ledning av fakultetsansvarig Annelie Karlsson och Pär Mårtensson.

Datum

Start våren 2022

Plats

Pris

Hör av dig till oss för prisinformation.

Vem kan gå programmet?

Ordförande-programmet vänder sig till dig som är eller ska bli ordförande i familjeföretaget.

Programinnehåll

Fakultet

Annelie Karlsson har jobbat internationellt som utbildare och rådgivare till ägarfamiljer i mer än 20 år och är VD och grundare av Family Business Network. Annelie har tjänstgjort som professor i familjeföretagande vid IMD Lausanne i Schweiz, varit gästforskare vid Stanford University samt gästföreläsare vid handelshögskolorna INSEAD, Kellogg Graduate School of Management, Loyola University och Svenska Handelshögkolan i Helsingfors. Annelie har även undervisat vid Handelshögskolan i Stockholm.

Pär Mårtensson är docent i företagsekonomi och arbetar som lärare och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm (HHS), samt är knuten till Institutet för Verksamhetsutveckling. Pär är pedagogikansvarig vid HHS och har mer än 25 års erfarenhet av utbildning av studenter och chefer. Ämnesmässigt handlar det ofta om hur man kan arbeta med att förändra och utveckla verksamheter, hur man kan få arbetet i ledningsgrupper och styrelser att fungera bättre, samt hur man kan hantera processen vid generationsskiften inom familjeföretagande. Pär har arbetat tillsammans med FBN sedan 2006.

Intresseanmälan

Fyll i och skicka in dina uppgifter så återkommer vi med mer information.

Visa kalendariet

Visa alla utbildningar

Rulla till toppen
Scroll to Top