UTBILDNING

Key Executive

I vårt Key Executive-program får du som extern nyckelperson insikter och verktyg för att kunna verka effektivt och framgångsrikt i företaget.

Ordförande

Ett unikt program som erbjuder lärande, erfarenhetsutbyte och personlig utvecklingsplan för medlemmar som har rollen som ordförande eller är på väg att ta över ordförandeklubban i familjeföretaget.

Familje-VD

Utgångspunkten i utbildningen är viljan att åstadkomma förändring. Att utveckla såväl dig själv och det egna ledarskapet som företaget, ägandet och/eller familjen.

Respektive

I rollen som respektive är du ofta förälder till nästa generation och kan behöva en fördjupad förståelse för helheten och de olika rollerna i företaget och familjen, inte bara den egna rollen.

Ägarstyrning:programmet – att styra familjeföretaget

En nyckel till framgångsrika familjeföretag ligger i ägar­ familjernas förmåga att få fram kompetenta ägare som kan styra företagen utifrån rollen som ägare. Ägarstyrningsprogrammet, ett av FBNs grundprogram, ger familjemedlemmar möjligheten att utveckla sin styrnings­ och lednings­ förmåga tillsammans med andra ägare i liknande situation.

Rulla till toppen
Scroll to Top