Aktieägaravtal i familjeföretag

SEMINARIUM

Aktieägaravtalet är grunden mellan ägare i ett företag och att skriva eller ändra i ett aktieägaravtal kan vara är en komplex process, speciellt i familjeföretag där det ofta finns fler och komplexa frågeställningar att ta hänsyn till. Tillexempel hur säkerställer man en bra process och vilka ska vara med? Hur ofta bör man ändra eller i alla fall se över ett aktieägaravtal och vem gör det? Måste man faktiskt ha ett aktieägaravtal? 

Kom och lyssna och samtala med andra medlemmar och två experter från våra vänner på Vinge. Vi ser fram emot en aktiv diskussion om aktieägaravtalsprocessen och dess implikationer i sedvanlig FBN-anda.

Seminarieledare är Olof Jisland och Malin Ohlin från advokatfirman Vinge som har stor erfarenhet av aktieägaravtalsprocesser både i familjeföretag och andra företag. Även Erik Stern från FBN kommer vara med och moderera samtalen.

Vi kommer att ha två omgångar av seminariet på Vinges kontor, en i Stockholm och en i Göteborg, men man kan även delta digitalt på Zoom om det passar en bättre.

Efter samtalet finns det möjligheter att stanna kvar och fortsätta samtalen över lite mat och dricka.

VARMT VÄLKOMNA!

Datum

Onsdag 13 oktober 2021
16.00-18.00

Plats

Stockholm

Datum

Torsdag 28 oktober 2021
16.00-18.00

Plats

Göteborg

ANMÄL DIG HÄR

Visa kalendariet

Scroll to Top