Att lära av och med varandra

FBN anordnar varje år ett stort antal seminarier, “hemma-hos”- besök, bokseminarier, frukostar, föreläsningar, sociala tillställningar med mera. 

En central del för FBNs verksamhet är att våra medlemmar träffar varandra och lär av och med varandra. Utbytet mellan personer som är, eller har varit, i liknande situation som en själv är, tillsammans med våra utbildningar, det mest värdefulla man får som medlem i FBN.

FBN i Sverige är även en del av ett internationellt nätverk där det anordnas 100-tals arrangemang varje år, bland dem två stora internationella möten. Det ena är den stora FBN Global Summit, som är öppen för samtliga medlemmar. Den andra riktar sig enbart till nästa generation, det vill säga alla under 40 år. Dessa konferenser innebär en unik chans att träffa familjeföretagare från andra länder och kulturer.

Nedan finner du vårt kalendarium med våra planerade utbildningar och arrangemang.


Medlemsträffar

Seminarier

För tillfället har vi inga inbokade seminarier.

Utbildningar

Ägar:programmet – att leda och äga familjeföretag över generationer

Ägarprogrammet är en välbeprövad utbildning i ägastrategier för hela familjen. Det är baserat på 25 års erfarenhet av de mer än 100 familjer som har deltagit. Under programmets gång jobbar vi både praktiskt och teoretiskt med de riktigt svåra och komplexa frågorna.

MODUL 1: 24-26 augusti 2022
MODUL 2: 21-23 november 2022
plats: Almare Stäket
MODUL 1: 1-3 februari 2023
MODUL 2: 19-21 april 2023
plats: Almare Stäket

Key Executive

I vårt Key Executive-program får du som extern nyckelperson insikter och verktyg för att kunna verka effektivt och framgångsrikt i företaget.

Modul 1: 29-30 augusti 2022
Modul 2: Kvartal 4 2022
Modul 3: Kvartal 1 2023
Almare Stäket (almare.se)

Nästa generation:programmet

Hur finner jag min roll i familjeföretaget. Vilka roller finns? Vill och kan jag vara delaktig?

Modul 1: 14-15 oktober 2022
Modul 2: Vinter 22/ 23 (datum sätts vid modul 1)
Plats: Almare stäket

Respektive

I rollen som respektive är du ofta förälder till nästa generation och kan behöva en fördjupad förståelse för helheten och de olika rollerna i företaget och familjen, inte bara den egna rollen.

7-8 november 2022 Plats: Almare Stäket

Scroll to Top