”En dag kommer allt det här bli ditt”

Biovisning

Välkommen på filmvisning av ”En dag kommer allt det här bli ditt” hos våra medlemmar, Svenska Bio, på biograf Grand i Stockholm.

Innan filmen kommer regissör Andreas Öhman introducera filmen och prata om dess bakgrund och vi har en möjlighet att ställa lite frågor

Den framgångsrika serietecknaren Lisa och hennes syskon samlas på föräldrarnas gård för första gången på över tio år. Föräldrarna vill att endast en av dem ska ärva skogen, som varit i familjen i generationer. Men är någon av dem villig att flytta hem igen? ”En dag kommer allt det här bli ditt” är en berättelse om en familj och ett arv som ingen vill ha.

Efter filmen har vi ett samtal om filmen och även med familjen Fornstam/Holmqvist deras verksamhet. Svenska Bio är ett familjeföretag i 3:e och 4:e generationen som driver Biografer över hela norden. Pandemiåren var en ordentlig utmaning för företaget vars grundide är att samla många människor att gemensamt uppleva kvalitetsfilm. Hör mer från familjen hur dem hanterade krisen och nu blickar framåt.

Vi möts 14.45 vid Biograf Grand, Sveavägen 45 och vi börjar kl 15.00.

Välkomna!

Datum

Måndag 27 mars 2023
15:00

Plats

Biograf Grand Stockholm, Sveavägen 45

Anmälan

Visa kalendariet

Rulla till toppen
Scroll to Top