Hemma hos – Changers Hub

MEDLEMSTRÄFF

Stad: Stockholm
Plats: Changers Hub HQ, Rotemannavägen 29, Norsborg
Datum: onsdag 20 februari 2019
Tid: 16.00-20.00

Hur oupptäckta talanger är svaret på hur Sverige ska fortsätta vara världens mest innovativa land

Sverige toppar alla internationella listor när det kommer till innovation. Vi kan med stolthet säga att vi är ett av världens mest innovativa länder. Men de bästa idéerna kommer när flera perspektiv krockar och familjeföretag söker konstant efter dem bästa talangerna till sina företag. Om Sverige vill fortsätta att vara på topp och driva på innovativa idéer och utveckling behöver vi kunna öppna upp och ta till oss fler talanger som idag inte finns representerade i våra företag. Changers Hub jobbar utifrån principen att mångfald leder till utveckling, idérikedom och ett starkare Sverige. Changers Hub har en vision om att demokratisera framgång så att alla unga ska kunna ges möjlighet att uppnå sin potential oavsett startsträcka.

Välkommen till ett spännande besök hemma hos Changers Hub i Alby för att lära oss mer om talanger, diversifiering och hur vi tror att vi kan driva svenskt näringsliv framåt.

Vi börjar kl. 16 med att höra lite om Changers Hubs historia, träffar personerna som jobbar där och som dem jobbar med. Vi får höra och diskutera hur de arbetar med sina frågeställningar och vad som är nyckeln till att kunna demokratisera framgång. Efter det följer en diskussion/frågestund med deltagarna följt av en gemensam middag.

Några frågor som kommer beröras är:

  • 90/10 – bilden av ytterstadsområden i förhållande till verkligheten
  • Potential, talang och företag!
  • Hur kan vi tillsammans styrka Sverige?
Rulla till toppen
Scroll to Top