Välkomna på årets första Hemma hos-besök Lindbäcks i Piteå

HEMMA HOS

Vi besöker familjen Lindbäck i Piteå och deras toppmoderna produktions-anläggning. Lindbäcks Bygg är ett ledande företag inom industriell produktion av flerbostads hus och drivs idag av fjärde generationen Lindbäck. Familjen har under de senaste åren lagt mycket fokus och arbete på sin ägarstyrning.

Våra Hemma hos-besök är mycket populära och ett trevligt sätt att lära sig av och med andra medlemmar. Så följ med upp till vackra Piteå och inspireras av ett modernt familjeföretag med tydlig ägarstyrning och ägarvilja.

Onsdag 16 mars:

Om man flyger söderifrån, rekommenderas SAS flyg till Luleå kl 11.25 från Arlanda. Gemensam buss från Luleå flygplats anordnas till Piteå i anslutning till flight.

Vi samlas alla på Lindbäcks fabrik klockan 14.00 för samtal med familjen och rundvandring på anläggningen. Efter rundturen ordnar vi en middag och umgänge på Kust Hotell, där vi även rekommenderar övernattning för dem som behöver det (bokas och betalas av var och en)

Torsdag 17 mars:

Skidåkning på Lindbäcksstadion på morgonen 9.00 för dem som är intresserade. (För dem som inte vill åka skidor finns det många alternativ till aktiviteter på förmiddagen.)
Buss anordnas till Luleå flygplats kl 12.00 från Kust Hotell.
Rekommenderat flyg till Arlanda: SAS kl 14.15 eller 15.30 från Luleå

Hör av dig om du har några frågor info@familybusinessnetwork.se
Vi kommer uppdatera informationen löpande här på hemsidan.

Ni kan läsa mer om Lindbäcks på deras hemsida eller i FBNs senaste medlemsmagasin.

Datum

16 -17 mars 2022

Plats

Lindbäcks Bygg, Öjebyn, Piteå
lindbacks.se/

Pris

Besöket är kostnadsfritt för medlemmar. Kostnad för övernattning betalas av var och en.

Anmälan

Inga fält hittades.

Visa kalendariet

Scroll to Top