KRIGET I UKRAINA

WEBINAR

ETT SAMTAL MED MEDLEMMAR

Family Business Network vill uppmärksamma vad familjeföretagare kan göra för att stötta varandra i den hotfulla situation som Europa nu befinner sig i. 

Vi ingår i ett internationellt nätverk, och som ett sådant vill vi hålla ihop och utbyta erfarenheter och kunskaper.

Därför vill vi bjuda in till ett webinar, där det finns möjlighet att resonera om de mänskliga, moraliska så väl som affärsmässiga frågor som uppkommer med anledning av denna situation.

Välkomna att delta fredagen den 11 mars kl 10-11.

DELTAGARE

Philip Aminoff, familjeföretagare i tredje generationen i Finland. Familjen Aminoff har rötter i Ryssland och familjeföretaget startades redan när Finland var en del av det ryska tsarväldet. 

Alexis du Roy de Blicquy, är vd för FBN International, med säte i Lausanne.

Christina Stark, ordförande för Väderstad, med stor handel både i Ukraina och Ryssland. Christina har rest och handlat mycket i det forna Sovjetunionen. 

Erik Blomberg, vd för Eleiko i Halmstad. Säljer träningsutrustning i stora delar av världen och har nyligen startat upp en rysk verksamhet. 

Lovisa Hamrin, arbetande styrelseordförande i Herenco. Stiftelsen Hamrin Foundation har skänkt pengar till Entreprenörskapsforum för forskning om Sveriges geopolitiska säkerhet och de flyktingströmmar som nu kommer till Sverige och övriga Europa.

Niclas Diesen, VD inom finländska familjekoncernen Hartwall med stor verksamhet i Ukraina.

Samtalet modereras av Annelie och Ulrika.

VARMT VÄLKOMNA!

Datum

Fredag 11 mars 2022
10.00-11.00

Plats

ONLINE
zoom.us/

Anmälan

Inga fält hittades.

Visa kalendariet

Rulla till toppen
Scroll to Top