NxG-lunch med Thibaud Hartwig Holmgren

NXT GEN - TRÄFF

Family Business Network bygger på att lära av och med varandra. Nu startar vi återkommande digitala lunchträffar för nästa generations familjeföretagare (20-40 år) för att göra just detta.

En gång i månaden träffas vi över lunchen på zoom för att lyssna, prata, stötta och dela med sig av våra erfarenheter som nästa generation i en företagande familj.

Vid varje tillfälle kommer vi ha en gäst som inleder samtalet med att berätta lite om sig själv, sin familj, företaget och vad finns i deras huvud just nu. Sen öppnar vi upp för frågor och ett modererat samtal mellan alla som är med.

Vår första lunchträff är den 11 maj 12.00 -12.50 och då kommer Thibaud Hartwig Holmgren att berätta om sig själv och hur han jobbar med att skapa förändring i sig själv, sin egen familj, familjen som driver familjeföretaget och potentiella nya företag på sidan av familjeföretaget.

Är du i en situation där du vet att du vill få till en förändring och vill prata med någon som är i en liknande situation. Då är det här mötet ett perfekt startskott för att komma igång med den förändringen.

Har du gjort en förändring du vill dela med dig av kommer det finnas åtminstone en [Thibaud] som mycket gärna vill ta del av tips och trix.

Anmäl dig nedan för att vara med.

Datum

Tisdag 11 maj 2021
12.00-13.00

Plats

online
zoom.us/

ANMÄLAN

Deltagarlänk skickas dagen innan till alla som har anmält sig.

Inga fält hittades.

Visa kalendariet

Rulla till toppen
Scroll to Top