NxGEN-LUNCH MED KAJSA ANDERSSON

NXT GEN - TRÄFF

Äntligen dags för en ny digital lunchträff för nästa generations familjeföretagare (20-40 år)!
Dessa tillfällen är ett bra sätt för oss att fortsätta lära av och med varandra! 
 
En gång i månaden träffas vi under en zoom-lunch för att lyssna, prata, stötta, peppa och dela med oss av våra erfarenheter som nästa generation i en företagande familj. 
 
Vid varje tillfälle inleder en gäst samtalet med att kort berätta om sig själv, sin familj, företaget och vad som finns i deras huvud och liv just nu. Därefter öppnar vi upp för frågor och samtal mellan alla som är med.
 
Kl 12.00-13.00 den 16 juni kommer Kajsa Andersson, 3:e gen EAB, att berätta lite om sig själv, och lägga fokus på hur hon tog beslutet att säga upp sig från sin arbetsplats och flytta från Stockholm för att börja i familjeföretaget EAB och bosätta sig i Smålandsstenar. Resan var längre än de 40 fysiska mil det är att köra, och vägen dit innebar otaliga frågeställningar kring: Kommer jag bidra, och med vad? Kommer jag trivas i stålbranschen? Är det bättre att vara utanför bolaget? Är vi fortsatt familj om jag säger nej? 
 
Är du i ett vägval, precis gjort liknande val eller kan med perspektiv se tillbaka på ditt val – då är här tillfället perfekt för att prata om det och dela med dig av dina tankar och lyssna till andra. 
 
Varmt välkommen!

Datum

Onsdag 16 juni 2021
12.00-13.00

Plats

On-line

ANMÄLAN

Deltagarlänk skickas ut till alla anmälda dagen innan.

Inga fält hittades.

Visa kalendariet

Rulla till toppen
Scroll to Top