Samtal: Claes Dinkelspiel och Lars Magnusson

Digitalt samtal

Family Business Network är baserat på att lära av och med varandra, något som vi tror är extra viktigt i dessa tider. Därför har vi initierat en serie av digitala samtal för att fortsätta vårt lärande och fortsätta inspireras även under dessa tider.

Första samtalet kommer att vara med Claes Dinkelspiel och Lars Magnusson. Samtalet kommer främst fokusera på vad man kan lära av tidigare kriser och vad det säger om den vi är i just nu och om vår framtid. Samtalet modereras av Annelie Karlsson och utgår från att det finns stor kunskap även bland åhörarna. Samtalet grundar sig i vanlig ordning på FBNs grundprinciper: öppenhet och aktivt deltagande, förtroende och konfidentialitet, respekt, professionalism och Icke-sälj.

En deltagarlänk skickas ut dagen innan till alla som har anmält sig.

Varmt välkomna.

Claes är en entreprenör och sedan länge en central person i svenskt näringsliv. Han har varit VD i familjeföretaget Öhmans och grundare och ordförande i deras kärninnehav Nordnet. Idag är han involverad i ett större antal startups inom digital hälsa. Claes varit igenom många andra kriser och har en obotligt optimistisk syn på utvecklingen och hur man ska hantera kriser som denna.

Lars är professor i ekonomisk historia vid Uppsala universitet, ledamot av Kungliga Vetenskapsakademien och ordförande i Scandinavian Society of Economic and Social History. Han har skrivit en rad ekonomihistoriska böcker på engelska och svenska, bland annat standardverket Sveriges ekonomiska historia. 2018 kom hans senaste bok om finanskrascher ut.

Datum

Onsdag 6 maj 2020
15.00-16.00

Plats

On-Line
Plattform: Zoom
(länk skickas till anmälda)

Zoom.us

Anmälan

SAMTAL MED CLAES DINKELSPIEL OCH LARS MAGNUSSON

Fyll i dina uppgifter nedan.
Vi skickar en länk till dig dagen innan samtalet

Inga fält hittades.

Visa kalendariet

Rulla till toppen
Scroll to Top