Samtal: Michaëla Berglund och Anders Lindström

Digitalt samtal

Family Business Network är baserat på att lära av och med varandra, något som vi tror är extra viktigt i dessa tider. Därför har vi initierat en serie av digitala samtal för att fortsätta vårt lärande och fortsätta inspireras även under dessa tider.

Vårt andra samtal är med Michaëla Berglund och Anders Lindström. Samtalet kommer främst fokusera på hur vi brukar agera i en kris i förhållande till hur man borde agera. Samtalet modereras av Annelie Karlsson och utgår från att det finns stor kunskap även bland åhörarna. Samtalet grundar sig i vanlig ordning på FBNs grundprinciper: öppenhet och aktivt deltagande, förtroende och konfidentialitet, respekt, professionalism och Icke-sälj.

En deltagarlänk skickas ut dagen innan till alla som har anmält sig.

Varmt välkomna att delta i samtalet.

Michaëla är VD, medgrundare samt Senior Partner på Michaël Berglund AB. Hon har arbetat med Executive Search sedan 1999 och är kundansvarig samt senior personbedömare. Hennes fokusområden är inom framförallt serviceindustrin, offentlig sektor, detaljhandel och IT/telekom. Hon har tidigare erfarenhet från finansbranschen och serviceindustrin. Michaëla är styrelseordförande i stiftelsen AllBright, samt styrelseledamot i British-Swedish Chamber of Commerce och 4potentials.

Anders bana som entreprenör i svensk bilhandel startade i familjeföretaget Bil & Traktor i Luleå där han var styrelseordf i 30 år. Han fortsätter idag med Upplands Motor som var ett bolag i kris när  han köpte det 1989. Många år däremellan ägnade han åt turn-around-uppdrag av stora noterade bolag som Bahco och Saba/Carnegie, där krisläget var akut när han tog vd-rollen. Efter 90-talets finanskris fick Anders uppdraget att avveckla Swedbanks investmentbolag Sparta Holding.

Datum

Fredag 15 maj 2020
15.00-16.00

Plats

On-Line
Plattform: Zoom
(länk skickas till anmälda)
zoom.us

Anmälan

SAMTAL MED MICHAËLA OCH ANDERS LINDSTRÖM

Fyll i dina uppgifter nedan.
Vi skickar en länk till dig dagen innan samtalet

Inga fält hittades.

Visa kalendariet

Rulla till toppen
Scroll to Top