Det spelar roll vem som äger våra företag.

ÅRSMÖTE

FREDAG 5 MAJ 2023 – VÄXJÖ

I år träffas vi i Växjö på PM&Vänner för att samtala och lära av och med varandra under årsmöte, konferens och efterföljande middag.

Vi får höra om hur familjeföretagen kan navigera i tider av kris och osäkerhet. Möt Per Braathen, familjeföretagare i flygbranschen som tappade 97% av sin omsättning när pandemin slog till. Vi får även höra Lena Jungell, familjeföretagare och doktorand i family governance på Hanken, Helsingfors och från Spanien kommer Jesús Casado, som företräder familjeföretag från hela Europa gentemot EU-kommissionen.

På talarlistan finns även professor Morten Bennedsen, INSEAD, en av världens främsta auktoriteter inom ägarstyrning, samt professor Lars Persson, IFN, Institutet för Näringslivsforskning, som presenterar ny svensk forskning, samt Thomas Eisensee, forskningschef på Konjunkturinstitutet.

I fjol publicerades en debattartikel i DN skriven av vår vd och grundare Annelie Karlsson och professor Magnus Henrekson. Den handlar om vikten av att tala om ägarfrågor ur både ett nationalekonomiskt, men också säkerhetspolitiskt perspektiv. Så det är temat för årets konferens där vi kommer att lyfta vikten av långsiktigt ägande och familjeföretagens betydelse för den svenska ekonomin.

Detta och mycket annat tillsammans med god mat och dryck på PM&Vänner i Växjö.

Bekräftade talare:

Fler talare tillkommer

Årsstämma kl 11.00
Lunch kl 12

kl 13 konferens följt av middag

Boka övernattning på PM & Vänner

På lördag förmiddag kan ni besöka Huseby Slott, där finns en utställning med runt 1 000 stolar tillverkade i Småland. Klockan 11 visar Johan Sjöberg sin samling.

VARMT VÄLKOMNA!

Datum

Årsstämma & konferens
Fredag den 5 maj

Plats

PM & Vänner, Växjö

Anmälan

Visa kalendariet

Rulla till toppen
Scroll to Top