”Tankar till kaffet”

WEBINAR

Vi fortsätter med våra uppskattade digitala kaffestunder. Kaffestunderna är ett enkelt och förutsättningslöst tillfälle att ta vara på FBNs breda, kunniga och erfarna nätverk. I dessa tider finns ett allt större behov av att lära av och med varandra, att prata och lyssna, att dela med sig och stötta andra.

Vi träffas digitalt varje onsdag och fredag kl 15 på Zoom. För att kunna delta behöver du en deltagarlänk som du som medlem får genom våra utskick. Alternativt anmäler ni er nedan och få länken på mailen. samma länk gäller till samtliga kaffestunder.

Vi skickar ut en påminnelse till alla medlemmar strax innan vi börjar och hoppas att så många som möjligt kan vara med. Du kan välja att berätta dina erfarenheter eller bara lyssna på andras. Samtalet kommer modereras utifrån frågor om nuvarande situation för medlemmarna och världen.

Så häll upp en kopp kaffe och stanna så länge det passar!

Kaffestunderna har samma premisser som alla FBN-möten dvs: öppenhet och aktivt deltagande, icke-sälj, respekt och professionalism, förtroende och konfidentialitet.

Datum

Onsdag 29 april 2020
15.00-16.00

Plats

On-line: Zoom
(Länk skickas till anmälda)

Datum

Fredag 1 maj 2020
15.00-16.00

Plats

On-line: Zoom
(Länk skickas till anmälda)

Deltagande

Om du inte redan har fått länken till fikat på din mail ber vi dig fylla i dina uppgifter nedan så skickar vi en länk till dig.

Inga fält hittades.

Visa kalendariet

Scroll to Top